Xandro Schenk tekent contract tot 2014

Bron: ajax1.nl

Jeugdspeler Xandro Schenk heeft een contract tot medio 2014 bij Ajax getekend. Dat meldt Ajax.nl. Komende zomer gaat het contract van de jonge verdediger in, hij speelt dan precies tien jaar in de jeugdopleiding van Ajax. Afgelopen april werd hij negentien jaar, dit seizoen speelde hij zijn wedstrijden in de A1 van de landskampioen.

“Hier heb ik altijd van gedroomd. Dit is mijn tiende seizoen hier. Prachtig dat ik nu met een contract beloond wordt”, luidt de reactie van Schenk op het digitale thuis van de club. Het afgelopen jaar kende vooral veel blessures: “Natuurlijk is het lastig om tijdens je blessure een contract af te dwingen, maar ze weten bij Ajax al tien jaar wat ik kan.”

Ook hoofd jeugdopleiding Wim Jonk is zeer tevreden met het contract van de jeugdexponent: “Xandro is behoorlijk veelzijdig. Hij kan zowel linksback als centraal in de verdediging spelen. De laatste tijd heeft hij veel blessureleed gekend. Daarbij heeft hij aangetoond dat het mentaal goed bij hem zit. Hij is een knokker.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/xandro-schenk-tekent-contract-tot-2014/

Gegevens