Twentenaren gunnen Ajax geen titel in Enschede

Bron: ajax1.nl

“Als ik geen kampioen word, hoop ik dat Siem het wordt. Ik gun hem alles, maar ik gun het hem niet, dat hij bij ons kampioen wordt.” Dat zijn de woorden van Twentenaar Luuk de Jong, het broertje van Ajax-middenvelder Siem de Jong. De aanvaller zegt tegenover De Telegraaf dat Twente er alles aan gaat doen om te winnen van Ajax en hun zo van het kampioenschap af te houden. “Ook omdat wij zelf natuurlijk de punten hard nodig hebben om tweede te worden.”

Ook Wesley Verhoek is vol vertrouwen voor de wedstrijd van volgende week tegen Ajax. “We gaan dan ook met vertrouwen richting Ajax. Misschien is het beter voor ons om vrijer aan de wedstrijd te beginnen. Ik verwacht een goede wedstrijd die wij gaan omzetten in winst”, zegt de recente aanwinst van Twente tegenover NUSport. Toch richt Verhoek zich niet alleen op Ajax: “We moeten vooral naar ons zelf kijken. Met de wedstrijd van zaterdag meegeteld moesten we nog twaalf punten pakken in de laatste vier wedstrijden, drie zijn er nu binnen.”

Ajax kan in Enschede alleen kampioen worden als het zelf wint van Twente. AZ en Feyenoord moeten hun onderlinge wedstrijd gelijkspelen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/twentenaren-gunnen-ajax-geen-titel-in-enschede/