Ron Jans: “Stonden erbij en keken ernaar”

Bron: ajax1.nl

Heerenveen-trainer Ron Jans beleefde een vervelende wedstrijd tegen Ajax. De Friezen kwamen een vroege rode kaart niet meer te boven, en gingen kansloos met 5-0 ten onder. Hij baalt van het gebrek aan passie bij zijn spelers. “Daar heb ik me in de rust wel kwaad over gemaakt.”

“Tegen De Graafschap spelen we het met tien man wel goed uit, maar Ajax is dan even een tikkie meer. We stonden erbij en keken ernaar”, zegt de oefenmeester tegen Eredivisie Live. “Waarschijnlijk verliezen we na de 1-0 en met een man minder de wedstrijd wel, maar in de tweede helft leveren we wel strijd.”

Luciano Narsingh, die in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax staat, werd opvallend genoeg geslachtofferd na de rode kaart voor Brian Vandenbussche. “Je weet dat het middenveld van Ajax juist in het tussen de linies lopen en het rouleren levensgevaarlijk is. Als je dan een middenvelder wisselt roep je het onheil ergens anders over je af.” Heerenveen blijft door de nederlaag zesde, met zeven punten achterstand op koploper Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/rons-jans-stonden-erbij-en-keken-ernaar/