Na Ajax ook Botafogo FR deelnemer Copa

Bron: ajax1.nl

We zijn op de helft wat betreft het bekend maken van de clubs die meedoen aan de Gestion Copa Amsterdam 2012. Na AFC Ajax, Cruzeiro en AZ Alkmaar voegen we opnieuw een buitenlandse vereniging toe. We mogen dit jaar voor de derde keer op rij Botafogo FR verwelkomen.

Botafogo FR was in 2010 voor het eerst aanwezig, de Gestion Copa Amsterdam werd toen voor het eerst gehouden in het Olympisch Stadion te Amsterdam. “Met Botafogo hebben we opnieuw een voetballende ploeg kunnen toevoegen aan ons lijstje met deelnemers. We hopen dat ze het niveau van afgelopen jaar kunnen evenaren”, aldus Ed Kuijper namens de organisatie.

Botafogo FR stond in 2011 in de finale tegen AFC Ajax. De Amsterdammers wonnen de finale na strafschoppen, de wedstrijd eindigde in 0-0.

Iedere week maken we een deelnemer van het toernooi bekend. Heeft u de data al genoteerd in uw agenda? De Gestion Copa Amsterdam wordt op 1, 2 en 3 juni georganiseerd in het Olympisch Stadion! Blijf ook op de hoogte via het account @copaamsterdam op Twitter en via de hashtag #copa12.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/na-ajax-ook-botafogo-fr-deelnemer-copa/