Koeman betreurt tweet Van der Wiel

Bron: ajax1.nl

Ronald Koeman heeft vandaag in De Telegraaf gereageerd op een tweet die werd geplaatst door Gregory van der Wiel. Gisteren plaatste de rechtsback van Ajax een hashtag. 150.000 mensen lazen hoe Van der Wiel #020isdebaasin010 tweette. De referentie aan 020 en 010 hoeven we aan Ajax-fans niet uit te leggen. Dit bericht werd later overgenomen door andere Twitteraars waaronder @Ajax1nl. Dit tot ongenoegen van Ronald Koeman:

“Het is de taak van de KNVB en de club Ajax om in zulke gevallen in te grijpen”, aldus Koeman. “Als mijn speler zoiets had gedaan, had ik ook ingegrepen en sancties opgelegd.” Koeman gaat verder over de sportiviteit van het spelletje: “Het moet sportief en gezellig blijven zondag. Daarom is deze uitlating van Van der Wiel zo dom.” Vreemd genoeg reageert Koeman niet op het trending topic dat enkele dagen geleden nog actief was in Nederland. Feyenoord-supporters tweetten herhaaldelijk de hashtag #jodengaaneraan. Deze hastag zorgde voor een hoop onrust in Twitterland.

Of alle twitterberichten een gevolg krijgen is nog niet bekend. De KNVB gaat zich hoogstwaarschijnlijk over de zaak buigen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/koeman-betreurt-tweet-van-der-wiel/