Nog geen nieuwe bestuursraad voor Ajax

Bron: ajax1.nl

De invulling van de nieuwe bestuursraad van Ajax laat op zich wachten. De eerder geformeerde voordrachtscommissie heeft de opdracht teruggegeven uit onvrede over het gedrag en manipulaties van betrokkenen.

Dat wordt bevestigd in een e-mail aan alle ledenraad en ereleden van Ajax, waarin Mark Geestman, Marc Stuut, Co Meijer en Reinier van Dantzig laten weten dat het onmogelijk is geworden om te zoeken naar zeven geschikte kandidaten voor de bestuursraad. Dat meldt het ANP.

De raad zou eigenlijk eind december de huidige ledenraad en het bestuur van 27 personen zou moeten vervangen. In de huidige ledenraad zou veel onderling wantrouwen bestaan, onder meer vanwege afspraken die worden geschonden.

Amateurvoetballers Stuut, Geestman, Cees van Oevelen, Dennis Bogaard en fysiotherapeut Van Dantzig hebben eveneens het lidmaatschap van de ledenraad opgezegd. Dit vanwege machtsspelletjes en het manipulatieve gedrag van collega’s en het feit dat ze niet snappen dat Rob Been junior, voorzitter van de ledenraad, de situatie accepteert.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/nog-geen-nieuwe-bestuursraad-voor-ajax/

Gegevens