Boerrigter heeft ontstoken teen door Alderweireld

Bron: ajax1.nl

Ondanks dat zijn meespelen niet in gevaar komt, heeft Derk Boerrigter lichte last van zijn teen. Deze is namelijk ontstoken geraakt in het Champions League duel tegen Real Madrid. De oorzaak: Toby Alderweireld ging per ongeluk op de teen van de linksbuiten staan. Zo meldt Boerrigter tegenover RTV-NH.

Derk Boerrigter heeft goede herinneringen aan de Euroborg. Ongeveer anderhalf jaar geleden speelde hij met RKC tegen de Groningers. Ondanks dat het duel met 2-1 verloren werd, hield hij een positief gevoel over aan de wedstrijd. In de 89ste minuut schoot hij een vrije trap van ruim dertig meter strak in de kruising.

Ondanks dat hij een goede trap heeft, staat hij niet op het lijstje als vrije trappen-nemer. “We hebben bij de club afspraken over wie er vrije trappen mogen nemen. Ik sta helaas niet op dat lijstje moet ik zeggen.” Ondanks dat hij niet uit vrije trappen kan scoren, wil hij wel vaker het net vinden: “Ik wil natuurlijk elke wedstrijd scoren, maar soms gaat dat gewoon even niet”, doelende op zijn gemiste kansen tegen Real Madrid.

Foto: afdb.nl ~ Oscar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boerrigter-heeft-ontstoken-teen-door-alderweireld/