De Graafschap - AFC Ajax 1-4

Bron: www.vak410.nl

Vol trots starten we het seizoen 2011/2012 met 3 gouden sterren op de borst. De eerste wedstrijd van het seizoen wordt afgewerkt in de achterhoek, Doetinchem. Waar veel jongens nog in het buitenland genieten van een welverdiende zonvakantie en Zuid-Europese schone, is er een leuke groep op de been. Met een goede 40 man wordt er verzameld bij het omwisselpunt, na het ruilen van de tickets reizen we verder.

Nadat alle auto’s geparkeerd zijn lopen we richting stadion. Het besef is er hoe heerlijk deze uitwedstrijd is. Op het onnodige omwisselmoment tussendoor, ben je als groep vrij om te gaan en staan waar je wilt. Tegelijkertijd is dit een pracht case voor andere clubs, niet hoe het ook kan, maar hoe het moet. Niets geen buscombi, niets geen uitparkeervak waar alsnog je vrijheid ingenomen wordt. Gewoon vrij reizen!

Na een wandeling van 10 minuten is het stadion in zicht en wordt de tribune betreden. Tijdens de warming-up gallen de eerste songs door het uitvak, ondersteund door een aantal drums. De support blijft op het niveau waar we vorig jaar zijn geëindigd, top.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vak410.nl/main/?p=8890

Gegevens

Spelers: Lasse Schöne
Onderwerpen: Vuurwerk
Tags: Foto's