Leroy Fer zou nooit voor Ajax kunnen spelen

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Leroy Fer kent een moeilijke periode als Feyenoorder, maar de jonge middenvelder slaat zich er voorlopig goed doorheen. Ondanks bedreigingen aan zijn adres concentreert hij zich op Feyenoord en hoopt hij op een transfer.

“Het is een cruciale fase, dat brengt emoties met zich mee. Er worden dingen gedaan door mensen die niet weten wat ze doen. Dat hoort er nou eenmaal bij”, zegt Fer tegenover RTV Rijnmond. “Tot 31 augustus is er nog niks duidelijk, maar op dit moment speel ik voor Feyenoord en daar moet ik me volledig op concentreren.”

Het incident met de rouwadvertentie die de middenvelder in zijn brievenbus vond wil Fer zo snel mogelijk vergeten. “Ik laat het naast me liggen. Iedereen weet ik dat ik een emotionele jongen ben, maar je wordt er wel sterker door. Het is vervelend, soms worden er vervelende dingen gezegd en op straat kijk je goed om je heen. Maar het is niet zo dat ik echt bang ben.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114265/Leroy_Fer_zou_nooit_voor_Ajax_kunnen_spelen.html

Gegevens