Tscheu La Ling wekt irritaties op bij PSV

Bron: ajax.nieuwslog.nl

PSV reageert geïrriteerd op uitspraken van Tscheu La Ling, die bij Ajax in beeld is voor de functie van algemeen directeur. De zakenman plaatste zaterdag zijn vraagtekens bij de financiële gang van zaken bij de concurrent uit Eindhoven.

Ling wil bij Ajax niet mer zien dat spelers worden aangetrokken met overheidsgelden en sponsorinkomsten. “Toen die gelden wegvielen, konden veel clubs hun eigen broek niet ophouden. Zie PSV en Feyenoord. PSV krijgt miljoenen van de gemeente en steekt even later alweer een slordige twintig miljoen euro in nieuwe spelers”, zo luiden de woorden waar Ling zich in Eindhoven niet geliefd mee heeft gemaakt.

PSV-directeur Tiny Sanders reageert in het Algemeen Dagblad geprikkeld op de uitlatingen. “Het moet afgelopen zijn met de pertinente onzin die verteld wordt over de financiën bij PSV. In tegenstelling tot veel clubs heeft PSV nooit subsidie ontvangen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114238/Tscheu_La_Ling_wekt_irritaties_op_bij_PSV.html

Gegevens