Van Gaal: 'Ik meer dan geschikt als directeur van Ajax'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

De wens van Louis van Gaal om ooit nog als bondscoach een EK of een WK te beleven, staat nog altijd fier overeind. Op de website van AZ vertelt de voormalig keuzeheer van het Nederlands elftal over zijn plannen voor de toekomst. “Ik wil nog één ding echt graag doen: als bondscoach naar een EK of WK.”

Van Gaal heeft echter meer ambities, en steekt die niet onder stoelen of banken. “Ook zou ik best nog eens als algemeen directeur of president een club op sleeptouw willen nemen”, onthult hij. “Anders ga ik kiezen tussen een uitdaging of de best betaalde job. Ik heb nu ook al aanbiedingen gehad waar enorme bedragen in staan. Dat willen jullie niet weten.”

Op de vraag of hij aan de slag zou willen als algemeen directeur van Ajax, is de Amsterdammer echter duidelijk. “Nu niet.” Voormalig basketbalcoach Ton Boot, die eveneens aan het woord komt, zegt Van Gaal daar echter ‘uiterst geschikt’ voor te vinden. “Daar ben ik meer dan geschikt voor”, luidt vervolgens het antwoord van Van Gaal.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114211/Van_Gaal___Ik_meer_dan_geschikt_als_directeur_van_Ajax_.html