Ruim 2.500 supporters bij eerste training Ajax

Bron: ajax1.nl

De eerste training van het seizoen zit er op. De supporters hebben veel vertrouwen in het nieuwe seizoen. Tijdens de training zongen ruim 2.500 supporters de Ajacieden toe met ‘kampioenen, kampioenen’

”Ik had nog een week vakantie, dus dat gaf me mooi de kans om hier vanochtend naar toe te gaan. Mijn vrouw moest werken, dus daardoor kon ik mooi naar Ajax gaan.” Aldus Piet van der Linden een 60-jarige supporter. Ajax dat voor het eerst sinds het seizoen 2004-2005 weer als landskampioen aan de eerste training begon. ”Je kan wel merken aan de sfeer dat de verwachtingen hooggespannen zijn. VAK 410 heeft voor een sfeervolle training gezorgd”

Ook de jongere generatie was aanwezig bij de eerste training waaronder de tieners Pieter van de Broek, Daan van Hees en Niels Bevier. ”Hier moesten we uiteraard even bij zijn”, zegt Pieter van de Broek (16). ,,Vorig jaar was ik er ook bij. En omdat ik mijn schoolexamens al heb gehaald, kon ik hier vanochtend in alle rust naar toe.”

”Vooral Boerrigter vond ik erg goed vanochtend. En ik was blij om Stekelenburg weer te zien. Hopelijk blijft hij bij Ajax.” zegt Daan van Hees (15).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ruim-2-500-supporters-bij-de-eerste-training/