Jansen: ”Geen contact met AS Roma”

Bron: ajax1.nl

AS Roma schijnt volgens de Italiaanse media erg concreet te zijn geweest voor Maarten Stekelenburg. Rob Jansen, de zaakwaarnemer van Stekelenburg, weet in ieder geval te melden dat er nog geen contact is geweest met AS Roma. Dit valt te lezen in de Voetbal International. Naast AS Roma zijn er nog meer clubs geïnteresseerd in de 28-jarige doelman van Ajax.

”Maarten heeft nog nooit met AS Roma gesproken”, vertelt Jansen. ”Er is een aantal opties dat we aan het doornemen zijn, maar er is nog niks concreets. Ook over een transfersom is nog nooit gesproken”. De international heeft al eerder aangegeven dat hij toe is aan een transfer naar het buitenland. Op zijn leeftijd is dit misschien wel zijn laatste kans.

Het is nog maar de vraag of Stekelenburg zelf geïnteresseerd is in een overgang naar de Giallorossi (rood-witten). Stekelenburg wil graag in de Champions League spelen en aangezien dat met AS Roma niet mogelijk is, zou het misschien aantrekkelijker zijn om te blijven of om te verkassen naar een andere club.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/jansen-geen-contact-met-roma/