“Ajax moet beter communiceren”

Bron: ajax1.nl

Demy de Zeeuw wil eerst de plannen van Ajax weten, voordat hij beslist waar hij zijn carrière zal vervolgen. Dit laat de Oranje-international woensdagochtend via zijn zaakwaarnemer weten in de nieuwe Voetbal International. “Ajax moet hierover duidelijk communiceren”, aldus Edwin Olde Riekerink.

Spartak meldde zich vorige maand bij Ajax, waarna de Amsterdammers besloten met de Russen in gesprek te gaan. Tot op heden kwam De Zeeuw er zelf echter nog niet uit met zijn beoogde nieuwe werkgever. “Ajax zegt wel dat Demy belangrijk is en niet weg moet, maar het is wel een signaal dat de club in gesprek ging met Spartak. Dat spreekt elkaar natuurlijk tegen”, zo beweert Olde Riekerink woensdag in het weekblad.

Assistent-trainer Danny Blind is echter van mening dat de positie van De Zeeuw binnen Ajax allesbehalve ter discussie staat. “Hij is een zeer bruikbare speler. In alle eerlijkheid is het wel zo: hij is 28 jaar, als Demy nog een financiële klapper wil maken en wij komen eruit, is dat bespreekbaar. Maar dat is wat anders dan weg moeten”, aldus de rechterhand van Frank de Boer.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-zeeuw-%e2%80%98ajax-moet-beter-communiceren%e2%80%99/