Gullit ziet Ajax kampioen worden

Bron: ajax1.nl

Ruud Gullit volgt de ontknoping in de Eredivisie op de voet vanuitTsjetsjenië. De trainer van Terek Grozny verwacht dat Ajax uiteindelijkaan het langste eind gaat trekken.

Gullit zag zijn oude club Feyenoord afgelopenweekend een belangrijke rol spelen in de titelstrijd. De Rotterdammerswonnen met 3-1 van PSV,die daardoor zijn teruggezakt naar de tweede plek. Gullit denkt dat deEindhovenaren niet meer terugkomen in de titelrace met FC Twente enAjax.

“Het wordt weer een spannendeontknoping. PSV zit in deshit, die komen daar niet meer uit”, zei de oud-speler van Feyenoord enPSV tegen NUsport. “FC Twente doet het goed, tochzie ik Ajax landskampioen worden. In dat elftal zit de meeste kwaliteit. Ze scoren opde juiste momenten.”

“Datis vaak het geval bij kampioensploegen”, aldus Gullit, die erg gelukkigwas met de thuiszege van Feyenoord op PSV. “Ik was zo blij voorFeyenoord. Alles zat een keer mee, want die rodekaart voor OrlandoEngelaar sloeg natuurlijk nergens op”, besluit de 66-voudiginternational.

Tekst: Goal.com

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/gullit-ziet-ajax-kampioen-worden/