'Nathaniel Will ziet transfer Van der Wiel wel zitten'

Bron: ajax.bliep.nl

NEC-verdediger Nathaniel Will hoopt in de toekomst terug te keren bij Ajax, de club die hij afgelopen zomer verliet voor NEC. De rechtsback volgt de geruchten rond een mogelijk vertrek van Gregory van der Wiel dan ook met belangstelling.

“Het doel van de stap naar NEC was om zoveel mogelijk minuten in de Eredivisie te maken, maar ik heb nu al een snelcursus achter de rug en durf verder te kijken”, zegt Will in gesprek met AjaxLife. “Als ik zie hoe vlug het dit seizoen allemaal gegaan is, waarom zou dat in de toekomst dan ook niet kunnen? Natuurlijk kan er een terugslag komen, maar eerlijk gezegd ben ik daar niet zo bang voor.”

NEC heeft in 2012 de optie om het contract van de 22-jarige rechtsback met twee jaar te verlengen. “Daarom ben ik ook absoluut nog niet met een vertrek bezig. Dat is nu nog een brug te ver. Maar ik zou liegen als ik zeg de transfergeruchten rond Van der Wiel niet te volgen. Het zou geweldig zijn als het moment van zijn vertrek samenvalt met een nieuwe spurt in mijn ontwikkeling.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113984/_Nathaniel_Will_ziet_transfer_Van_der_Wiel_wel_zitten_.html