”We verwachten wel wat van Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Almere City FC zit net als afgelopen zomer in de wachtkamer bij Ajax.De Almeerse Jupilerleagueclub hoopt dat er voor het begin van de tweedeseizoenhelft op 17 januari nog enkele spelers vanuit Amsterdam over komen.

Die hoop bleek voor aanvang van het seizoen ijdel en vooralsnog lijkt hier weinig aan veranderd. Vanochtend trainde de selectievan trainer Henk Wisman voor het eerst na de winterstop, maar telde nog geen nieuwe gezichten.

,,We hebben sinds het wegvallen van René Osei Kofi nog vijftien contractspelers over terwijl we er zestien moeten hebben. Dus er moet zeker nog iets gebeuren. We verwachten wel wat van Ajax, maar het is afwachten’’, aldus Wisman na afloop van de training.

Ajax laat weten een aantal spelers op het oog te hebben voor wie het beter zou zijn als ze naar Almere zouden gaan. ,,Die gesprekken gaan deze week plaatsvinden. Hoeveel wij er op het oog hebben ga ik niet zeggen. Het ligt namelijk aan de spelers zelf of ze dit willen’’, vertelt woordvoerder Miel Brinkhuis namens de Amsterdamse club.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/%E2%80%9Dwe-verwachten-wel-wat-van-ajax%E2%80%9D

Gegevens

Clubs: AFC Ajax
Trainers: Tonny Bruins Slot
Bestuursleden: Arie van Eijden