De Zeeuw: "Vertrek Jol was niet nodig" (VIDEO)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax-middenvelder Demy de Zeeuw blikte woensdag na het gewonnen Champions League-duel met AC Milan nog één keer terug op de roerige week die de Amsterdammers achter de rug hebben.

Trainer Jol besloot na een slechte reeks te vertrekken bij de Amsterdammers. Hij werd vervangen door Frank de Boer. Het vertrek van Jol kwam als een verrassing voor De Zeeuw. "Ik had het totaal niet verwacht. In mijn ogen was het ook niet nodig. We maakten gewoon een slechte fase door", sprak De Zeeuw tegenover Ajax TV.

"Ik vind het zonde dat een trainer die zoveel goed werk heeft verricht na een mindere periode meteen vertrekt", gaat De Zeeuw verder. De international kan zich wel goed vinden in de keus om De Boer voor de groep te zetten. "Ik ken hem van Oranje en hij heeft een duidelijk visie. Misschien dat het anders overkomt als iemand anders het zegt, maar in principe doen we dezelfde dingen."

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113587/De_Zeeuw___Vertrek_Jol_was_niet_nodig___VIDEO_.html