De Zeeuw: 'Nog lang geen crisis bij Ajax'

Bron: ajax.bliep.nl

Ajacied Demy de Zeeuw kon zaterdag wel leven met het gelijkspel (0-0) tegen PSV. De Amsterdammers wilden zaterdag voor eigen publiek graag iets aan de achterstand van zes punten op PSV doen, maar waren tegelijkertijd ook bang dat het gat nog groter zou worden. ,,Als we hadden verloren, was het zicht op de titel wel heel slecht geworden'', aldus De Zeeuw.

De middenvelder sprak van een ,,gelijkopgaande wedstrijd''. Ajax had voor rust het beste van het spel, PSV in de tweede helft. ,,Ik denk dat PSV blij is dat hun voorsprong nog zes punten is. Maar zij gaan dit seizoen nog wel punten verspelen hoor. Met Afellay verliezen ze straks een geweldige speler, dat is echt een aderlating.''

Na twee nederlagen op rij stond Ajax zaterdag onder grote druk, beaamde De Zeeuw. ,,Er wordt dan echter gelijk van een crisis gesproken, maar zo ver is het nog lang niet.''