Sno over hartaanval: "Ik wil het zo snel mogelijk vergeten"

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Evander Sno overleefde een hartaanval. Maandag deed hij zijn verhaal bij Helden & Helden.

In het programma van Frits en Barbara Barend vertelde Sno wat hij meemaakte. De voetballer kreeg een hartaanval tijdens een wedstrijd van Jong Ajax. "Uiteindelijk kan ik alleen maar blij zijn dat ik er nog ben, maar van de situatie zelf kan ik me weinig herinneren", zegt hij.

Sno kan zich niet veel herinneren van het voorval. "Dat ik voor de wedstrijd met een paar spelers van Vitesse heb gepraat kan ik me nog herinneren", vertelde hij. "Eigenlijk de aftrap van de tweede helft kan ik me al niet meer herinneren. Het enige van het moment dat ik me kon herinneren was dat ik een pass kreeg en naar de binnenkant wilde. Ik dacht dat dat het moment was, maar naderhand hoorde ik dat dat nog niet het moment was."

"Ik praat er niet graag over, want ik wil het zo snel mogelijk vergeten", aldus Sno. In de uitzending was ook Ajax-trainer Martin Jol te gast. Hij vertelde het moment dat hij werd gebeld. "Ze vertelden me dat hij weg was en dat hij dood was. Ik ben gaan bidden met mijn zus. Hij is vier keer weggeweest, maar vier keer hebben ze hem teruggehaald." (tekst: Goal.com)

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113037/Sno_over_hartaanval___Ik_wil_het_zo_snel_mogelijk_vergeten_.html

Gegevens

Spelers: Evander Sno
Onderwerpen: Jong Ajax, Doelpunt
Clubs: Vitesse, AFC Ajax
Trainers: Martin Jol