Anita weigert schikkingsvoorstel

Bron: www.ajax1.nl

Welk schikkingsvoorstel Vurnon Anita naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Excelsior ook krijgt: het zal door de verdediger van Ajax worden geweigerd. "Ik ben me nog steeds van geen kwaad bewust", zei de Ajacied na afloop. "Sterker nog, ik heb de beelden gezien. En de beslissing van de scheidsrechter is lachwekkend."

"Ik was verbaasd", zei Anita. "Kon gewoon niet geloven dat hij een rode kaart gaf. Onbegrijpelijk ook dat de grensrechter de scheidsrechter niet voor deze fout behoedde. Ik speelde de bal iets voor me uit, ging weer naar de bal toe en raakte die keurig, met de binnenkant van mijn voet."

Arbiter Wegereef wilde niet op het voorval zelf reageren. "Het is nu onder de rechter, geen commentaar." De leidsman werd er in de rust wel op gewezen dat hij er een aantal keren flink naast had gezeten. "Maar die beïnvloeding vindt ook plaats als je het wél goed hebt gezien", was hij na afloop nog steeds niet overtuigd van zijn falen. "Of ik een off-day had? Nee, voor mijn gevoel niet. Maar ik moet de beelden nog terugzien."

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/anita-weigert-schikkingsvoorstel

Gegevens

Spelers: Vurnon Anita
Scheidsrechters: Jan Wegereef