Moisander: “Het is heerlijk om nu te spelen”

Bron: ajax1.nl

Niklas Moisander vindt dat Ajax in heel goede vorm is. Dat zei hij na afloop van Ajax – NAC tegenover Fox Sports. Volgens de verdediger is Ajax in een goede flow en spelen ze heel makkelijk.

Moisander was erg tevreden over de wedstrijd en vond dat die aan het begin van de tweede helft al beslist was: “De tweede goal was heel belangrijk. Als het 1-0 blijft heeft NAC meer kans, en als je net voor rust 2-0 scoort  voelt dat erg lekker. In de tweede helft hebben we het goed afgemaakt.” De verdediger was echter niet tevreden over het begin van de wedstrijd. Ajax begon niet scherp en NAC kreeg een grote kans om op voorsprong te komen: “Gelukkig gebeurde er nu niks, maar woensdag tegen AC Milan moet dat beter. Dan moeten we vanaf de eerste minuut scherp zijn”, sprak de verdediger.

Moisander gelooft dat Ajax tegen AC Milan een goede wedstrijd kan neerzetten: “Als we zo blijven spelen als we nu doen is het mogelijk. Natuurlijk wordt het een moeilijke wedstrijd, zeker uit tegen Milan, maar we zitten nu in een flow. Ik heb er alle vertrouwen in dat we net zo kunnen spelen als tegen Barcelona.”

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/moisander-het-is-heerlijk-om-nu-te-spelen/