EK hockey: Nederland-Duitsland belooft spannende halve finale te worden volgens Unibet

Bron: www.nieuwslog.nl

Vanavond speelt het Nederlands hockey elftal tegen Duitsland in de halve finale van het EK hockey in België. Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd, dat blijkt dan ook aan de noteringen van de weddenschappen bij Unibet: beide teams staan genoteerd op 1 : 2,30. Het gaat hierbij om wie welk team de meeste doelpunten heeft gescoord na de reguliere speeltijd. Er is volgens Unibet dus niet echt een favoriet om de wedstrijd te winnen.

Het is interessant om te zien dat de bookmaker de teams van Oranje en Duitsland gelijkwaardig ziet, zeker omdat Nederland in de groepsfase alle wedstrijden wist te winnen — en eerste werd in de poule — terwijl Duitsland in de groepsfase 1 wedstrijd verloor en slechts tweede werd. Uitgaande van dit resultaat zou je er van uit mogen gaan dat het Nederlands hockey team sterker zou moeten zijn.

In de andere halve finale neemt België het op tegen Engeland. Bij deze wedstrijd is België de favoriet met een notering van 1 : 1,95 tegen een notering van 1 : 2.65 voor de Engelse.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54876-ek-hockey-nederland-duitsland-belooft-spannende-wedstrijd-worden/

Gegevens