Jong Ajax onderuit tegen Roda JC: 1-2

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen Roda JC met 1-2 verloren. Na een gelijkspel tegen FC Eindhoven (1-1) en een nederlaag tegen De Graafschap (3-0) wacht de ploeg van John Heitinga dus nog steeds op de eerste overwinning in 2023. Het eerste kwartier van de wedstrijd kende weinig hoogtepunten. Jong Ajax kwam nauwelijks voor de goal van de bezoekers maar kwam na 24 minuten spelen wel op voorsprong door een kopbal van Warmerdam. Toch kwamen de bezoekers langszij via Vente en kort daarop was het opnieuw Warmerdam die scoorde maar dat was wel in eigen doel. In de tweede helft wisten beide ploegen het spel niet te maken en in de slotfase had Roda JC verder kunnen uitlopen maar Limbombe wist vier grote kansen om zeep te helpen. Aanstaande vrijdag komt Jong Ajax weer in actie en dan is Helmond Sport de tegenstander.

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Gooijer (83. Martha), Aertssen, Warmerdam, Hato, Vos (20. Banel), Fitz-Jim (76. Misehouy), Regeer; Rasmussen, Lucca (76. Hansen), Hlynsson