Kian Fitz-Jim en Enric Llansana lopen met een dubbel gevoel van het veld

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax verloor dinsdagavond de eerste wedstrijd van 2021. Met een basisdebutant en een ervaren aanvoerder aan de start lukte het de Amsterdammers niet om te scoren. De grote kansen waren nihil. Het balbezit was daarin tegen extreem, maar het scorebord versprong geen een keer aan de kant van Jong Ajax.

“Wij hadden veel de bal, maar als wij dan een enkele keer in de duels kwamen stonden wij ons mannentje. Maar met veel de bal hebben, koop je geen drie punten. Met doelpunten wel en die bleven vandaag helaas uit,” vertelt Llansana aan ESPN.  “Het hele team is teleurgesteld. Wij hebben al een lange tijd niet gewonnen, maar daar moeten wij het even mee doen. Het gaat uiteindelijk allemaal om winnen. Als voetballer doe je niets liever dan van het veld aflopen met drie punten. Nu mag dat dan niet zo zijn, maar dat komt snel genoeg wel weer.” De laatste overwinning van Jong Ajax dateert inmiddels van 2 maanden geleden, toen werd gewonnen van Cambuur.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/kian-fitz-jim-en-enric-llansana-lopen-met-een-dubbel-gevoel-van-het-veld/

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt, Jong Ajax