Branie: Is het katerige gevoel bij Ajax terecht?

Bron: www.ajaxshowtime.com

2020 zit erop, net als de eerste seizoenshelft. Hoe verging het Ajax in het jaar dat werd geteisterd door de coronapandemie? In de laatste aflevering van het jaar blikken Ronald Ockhuysen en Dick Sintenie van Het Parool en de ondergetekende terug en beetje vooruit. 

Gezien het vertrek van hoofdredacteur Ockhuysen bij Het Parool was Branie op zoek naar een nieuwe host. Deze is gevonden in columnist en Ajacied in hart en nieren Menno Pot, die het in deze aflevering al halverwege overneemt als presentator. De hoogte- en dieptepunten kwamen voorbij, met als centrale vraag: hoe zorgt Ajax ervoor dat het goed door de drukke, belangrijke maand januari komt?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is ook volgend kalenderjaar iedere maandagavond te beluisteren via beide sites, Spotify en iTunes. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd.

Finn Dekker (Twitter: @FinnDekker | e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136844/branie-is-het-katerige-gevoel-bij-ajax-terecht

Gegevens

Onderwerpen: Column, Jong Ajax, Transfers
Clubs: AFC Ajax