Jong Ajax speelt ongelukkig gelijk tegen FC Eindhoven: 1-1

Jong Ajax heeft maandagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Eindhoven. Op sportpark de Toekomst leek de wedstrijd te eindigen in een 1-0 overwinning voor de Ajacieden, maar een strafschop gooide in de slotminuten roet in het eten.

Beide elftallen begonnen moeizaam aan de wedstrijd maar het was Eindhoven dat de beste kansen kreeg op de openingstreffer. Echter wist Kjell Scherpen dit te voorkomen en pakte Jong Ajax na 34 minuten toch de voorsprong. Devyne Rensch speelde zich knap vrij en vond het doel met een diagonaal schot. Victor Jensen had vlak voor rust de kans op 2-0 maar zijn schot raakte de paal. In de tweede helft werden beide elftallen niet echt gevaarlijk meer en leek de wedstrijd af te stevenen op een 1-0 overwinning. Echter ongelukkig hands van Douglas (foto) zorgde ervoor dat Eindhoven een strafschop mocht nemen en zo glipte de overwinning voor Jong Ajax toch nog weg.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen, Kasanwirjo, Llansana, Rensch, Douglas, Regeer, Taylor, Jensen, Martha (78. Bandé), Hansen (46. De Waal), Ünüvar (88. Hlynsson)

Bron: Ajax.nl