Ajax geeft Dest toestemming te onderhandelen met Barça

Bron: www.ajaxshowtime.com

Sergiño Dest heeft van Ajax toestemming gekregen om te gaan onderhandelen met FC Barcelona, zo meldt zaakwaarnemer Joes Blakborn aan Ajax Showtime. Ajax en Barça zijn inmiddels tot een overeenstemming gekomen, waardoor alleen een persoonlijk akkoord tussen Dest en de Catalaanse club een transfer nu nog in de weg staat. 

Lange tijd leek Bayern München aan de haal te gaan met de felbegeerde Dest, maar de Duitse topclub is afgetroefd door FC Barcelona. De Spaanse grootmacht is met Ajax tot een akkoord gekomen over een transfersom van zo’n twintig miljoen euro en zal spoedig gaan onderhandelen met Dest. 

Als de rechtsachter van Ajax ook persoonlijk tot een akkoord weet te komen met FC Barcelona, staat niets een overgang naar Camp Nou nog in de weg. Dest lijkt zodoende zaterdagavond tegen Vitesse als invaller zijn laatste wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld. 

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134403/ajax-geeft-dest-toestemming-te-onderhandelen-met-barca