Van de Beek: 'Weg die ManU is ingeslagen is zeer positief'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Donny van de Beek is erg blij met zijn transfer naar Manchester United. De middenvelder verruilt Ajax voor maximaal 44 miljoen euro voor de Engelse topclub en kan niet wachten om voor Manchester United in actie te komen. 

‘Iedereen heeft me al verteld hoe geweldig de sfeer op Old Trafford is en ik kan niet wachten om dat mee te maken, zodra het voor fans weer veilig is om hier te komen’, stelt de enthousiaste Van de Beek op de clubwebsite van Manchester United. 

De 23-jarige middenvelder kijkt enorm uit naar het spelen voor zijn nieuwe club. ‘Dit team heeft een paar van de beste middenvelders ter wereld, maar ik weet dat ik van hen kan leren. Tegelijkertijd wil ik ook mijn eigen kwaliteiten toevoegen aan de selectie. Ik heb met de manager (Ole Gunnar Solskjaer, red.) gesproken over zijn visie. De weg die de club is ingeslagen is zeer positief. Ik kan niet wachten om daar onderdeel van te zijn’, besluit Van de Beek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133807/van-de-beek-weg-die-manu-is-ingeslagen-is-zeer-positief

Gegevens