Ajax gaat loten met toeschouwers, samen loten mogelijk

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax gaat middels een loting bepalen welke supporters de Johan Cruijff ArenA mogen betreden bij de eerste vier thuisduels van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Bij deze loting kunnen supporters wel aangeven met wie zij samen naar een Ajax-wedstrijd willen. In dat geval loten supporters samen en worden zij dus samen in- of uitgeloot. Supporters die deelnemen aan de loting bezoeken gegarandeerd minimaal één wedstrijd. 

Vanwege de huidige corona-maatregelen mag Ajax voorlopig nog niet meer dan 15.000 toeschouwers ontvangen in de Johan Cruijff ArenA. Om die reden is het niet mogelijk om alle fans tegelijkertijd te ontvangen. Om per wedstrijd te bepalen wie er wel en niet naar binnen mogen, heeft Ajax daarom besloten te gaan loten. 

Ajax speelt de eerste vier thuiswedstrijden in de nieuwe competitie tegen RKC Waalwijk, Vitesse, sc Heerenveen en Fortuna Sittard. Supporters kunnen tot maandag 7 september aangeven of zij willen meeloten voor een plaatsje in de Johan Cruijff ArenA bij één van deze duels. De seizoenkaarthouders die hier vanaf zien, krijgen aan het einde van het seizoen financiële compensatie voor alle vier deze duels.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133814/ajax-gaat-loten-met-toeschouwers-samen-loten-mogelijk