F-Side blijft leeg tijdens eerste Eredivisieduels

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De F-Side blijft in ieder geval de komende Eredivisie-wedstrijden leeg, zo melden de diverse supportersgroepen die daar plaatsnemen.

Vanwege het coronavirus is het voorlopig uiteraard niet mogelijk om zij aan zij te staan op de F-Side. Het betekent dat supporters om en om naar wedstrijden moeten en dat vinden de F-Siders onwenselijk. Er zal geloot moeten worden voor wie naar welke wedstrijd mag en dat zien zij niet zitten. Bovendien was er voor de oefenwedstrijden ook weinig animo op de F-Side. Waar de rest van het stadion nog redelijk gevuld was, zaten op de F-Side slechts enkele tientallen supporters. De supporters willen niet dat er voor hen gekozen wordt wie wanneer bij een wedstrijd mag zijn.

Binnenkort krijgen alle seizoenkaarthouders van Ajax een mail waarin ze kunnen aangeven of ze de komende tijd wel of niet naar wedstrijden willen komen. “Wij verzoeken alle seizoenkaarthouders op de F-side op de mail aan te geven dat je niet komt, de F-Side blijft hoe dan ook leeg!”, zo staat er in het statement.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/f-side-blijft-leeg-tijdens-eerste-eredivisieduels/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax