Blind gelooft in nieuw Europees succes: “Kan nog steeds”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Danny Blind heeft nog altijd vertrouwen erin dat Ajax Europese successen kan boeken. Dat vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Het lid van de Raad van Commisarissen stelt dat de club dan wél een selectie nodig heeft die in balans is. “Als je een lichting zéér getalenteerde spelers hebt, plus de nodige routine en een topcoach, dan kan het nog steeds”, oordeelt Blind. “Dat hadden wij 25 jaar geleden en dat had Ajax ook vorig jaar. We waren in super goede doen en als we de finale hadden gehaald, had Liverpool ook niet zomaar gewonnen.”

De voormalige voetballer en trainer van Ajax heeft nog steeds de eer om de laatste captain te zijn die de felbegeerde Europese prijs in ontvangst mocht nemen. “Nee, ik zou er geen problemen hebben gehad dat ik dan niet meer als laatste aanvoerder van een Nederlandse club die beker omhoog had getild. Totaal niet zelfs. Het zou geweldig zijn, voor welke Nederlandse club dan ook. En mijn zoon speelde mee, hè.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blind-gelooft-in-nieuw-europees-succes-kan-nog-steeds/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=blind-gelooft-in-nieuw-europees-succes-kan-nog-steeds

Gegevens