Ajax O19 geeft opnieuw het goede voorbeeld en wint in Valencia

Ajax O19 heeft woensdagmiddag wederom het goede voorbeeld gegeven aan het eerste. Op de academie van Valencia wisten de Ajacieden met 5-3 te winnen. In de laatste twintig minuten werd de wedstrijd nog onnodig spannend gemaakt.

Prima start

Youri Regeer groeide uit tot de man van de wedstrijd. De middenvelder speelde als valse rechtsbuiten, vooral vanwege zijn diepgang, en wist de score te openen met een fantastische omhaal. Niet veel later bouwde Ajax knap een aanval op en wist Nordin Musampa de score te verdubbelen. Al snel wist Valencia terug te komen in de wedstrijd, maar nog voor rust bracht Ajax de marge weer op twee. Regeer kopte een mooie pass van Taylor knap over de Spaanse doelman heen: 1-3!