Ajax mondeling akkoord met Club America over transfer Alvarez

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft volgens meerdere bronnen in Mexico een mondeling akkoord met Club America over de transfersom van Edson Alvarez (21), die zoals contractueel vastgelegd 17 miljoen dollar, iets meer dan 15 miljoen euro bedraagt. De afspraken moeten nog op papier worden gezet, zo meldt De Telegraaf. Omdat de Mexicaanse international, die vorige week ten koste van de Verenigde Staten de Gold Cup won, van Ajax een salarisindicatie heeft ontvangen die hem tevreden stemde, is een akkoord over een vijfjarig contract een kwestie van tijd. Alvarez komt zo snel mogelijk naar Amsterdam voor de medische keuring en de verdere afwikkeling van de transfer.

Als Ajax er zoals verwacht in slaagt hem vast te leggen, dan heeft directeur Marc Overmars AS Roma, Wolverhampton Wanderers, Crystal Palace en West Ham United afgeschud. Op de valreep kwam daar Zenit Sint-Petersburg nog bij. De Russen wilden ver gaan om Alvarez in te lijven, maar de speler zelf had zijn keuze al op Ajax laten vallen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/15/akac-mondeling-akkoord-met-club-america-over-transfer-alvarez/