De Wit belangrijk bij flinke overwinning Jong Oranje

Het seizoen zit er bijna op voor een aantal Ajacieden: Kaj Sierhuis, Perr Schuurs, Dani de Wit, Noa Lang en nieuwe aanwinst Kjell Scherpen kwamen vrijdagavond nog in actie tegen Jong Mexico. Nu kunnen ze eindelijk van een welverdiende vakantie gaan genieten.

Bij het Nederlands elftal stonden er drie Ajacieden in het basis en drie oud-Ajacieden: Scherpen, de Wit, Schuurs, Malen, Zeefuik en Kluivert. Nederland stond al snel op een 2-0 voorsprong dankzij Stengs en Malen. Later waren het weer Malen en de Wit die voor een 4-0 ruststand zorgen. Nederland was veel en veel sterker dan de Mexicanen. Vooral Malen stak er bovenuit.

De tweede helft begon zoals je hem verwacht, Mexico probeerde hier en daar nog wat uit te richten, Nederland vond het op zijn beurt wel best en loerde op een eventuele counter. Met nog een kwartier op de klok kwam Kaj Sierhuis in de ploeg voor Malen. Tien minuten voor tijd maakt Mexico de 4-1. Net voor tijd was het Gakpo die de laatste maakt en daarmee de eindstand beslist op 5-1.