Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong PSV: 2-2

Jong Ajax heeft zondagmiddag de winst laten liggen tegen Jong PSV. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2 maar over de gehele wedstrijd was Jong Ajax de betere partij. Vlak voor rust kwam Jong Ajax op een 1-0 voorsprong door Danilo maar lang duurde de voorsprong niet. Via een klutsdoelpunt van Dirk Abdels kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de tweede helft was het elftal van Michael Reiziger opnieuw heer en meester en het was Danilo die de verdiende 2-1 scoorde. Geheel tegen de verhouding in kwam PSV al snel op gelijke hoogte. Kun schoot uit het niets raak: 2-2.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Dest (84. Solomons), J. Timber, Botman, Bakboord; Ter Heide, Bijleveld, Kühn; Thethani (45. Johnsen), Pereira, Nunnely (66. Brobbey).