Win kaartjes voor Ajax - Heracles Almelo!

Bron: www.ajaxlife.nl

Neres was vorig seizoen de enige die scoorde in het thuisduel. © Pro Shots

Het seizoen is allang en breed begonnen, maar zaterdag begint voor Ajax ook weer de eredivisie! De Ajacieden nemen het in eigen huis op tegen Heracles Almelo. Het gebeurt niet zo vaak dat Ajax in eigen huis de competitie opent, dus tijd voor een prijsvraag!

Ook vorig seizoen trapte Ajax af tegen de Heraclieden, maar toen in Almelo. Ajax was veel en veel beter, maar stond uiteindelijk wel met lege handen. Er werd met 2-1 verloren, terwijl Ajax meestal aardig uit de startblokken schiet.

Hopelijk blijkt een valse start tegen Heracles een incident, want dit keer komt de ploeg uit Almelo naar de Johan Cruijff Arena om aan het seizoen te beginnen. De aftrap is zaterdag om 18.30 uur en wij geven tien setjes kaarten weg.

Als het jou leuk lijkt om naar de eerste thuiswedstrijd van Ajax te komen kijken, doe dan mee aan onze prijsvraag! We hopen dat enthousiaste Ajacieden de kaartjes winnen via de verloting die wij houden. Je moet je voor donderdag 13.00 uur wel kwalificeren door hieronder een goed antwoord te geven.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24507

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff