Van der Wiel: ‘Ik heb Ajax gebeld en gevraagd of ik er kon terugkeren’

Bron: ajaxfanzone.nl

Gregory van der Wiel heeft vorig jaar zomer een telefoontje gepleegd naar Ajax met de vraag of hij kon terugkeren bij de club, nadat zijn contract bij het Italiaanse Cagliari niet werd verlengd. Ajax liet echter weten geen interesse te hebben waardoor Van der Wiel besloot om een contract bij Toronto FC te tekenen.

‘Ik heb Ajax gebeld en gevraagd of ik er kon terugkeren, maar er was bij de club geen interesse. Dat ik salaris zou moeten inleveren maakte mij echt niet uit want ik wilde gewoon voetballen maar men koos uiteindelijk voor Orejuela en Kristensen. Ik had en heb de overtuiging dat ik met mijn kwaliteiten van waarde had kunnen zijn voor Ajax, maar helaas mocht het niet zo zijn’. Of Van der Wiel heeft nagedacht over een andere Nederlandse club is hij duidelijk. ‘Nee, dat zie ik niet snel gebeuren. Mijn hart ligt bij Ajax, een andere Nederlandse club is voor mij eigenlijk geen optie maar momenteel bevalt het spelen bij Toronto ook prima’.

Bron: FC Update

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/18/van-der-wiel-ik-heb-ajax-gebeld-en-gevraagd-of-ik-er-kon-terugkeren/

Gegevens

Onderwerpen: Salaris
Tags: Nieuws