Ajax O19 doet zichzelf te kort tegen PSG

Ajax O19 is uitgeschakeld in de UEFA Youth League. De Amsterdammers speelden met 0-0 gelijk en PSG nam de strafschoppenreeks beter.

De Toekomst was enorm goed gevuld en de talenten werden fantastisch ondersteund. De wedstrijd golfde op en neer. De grootste kansen in de wedstrijd waren voor Ajax. Vlak voor rust raakte Kaj Sierhuis met een omhaal de onderkant van de lat. In de tweede helft creëerde Ajax veel meer kansen dan de Franse bezoekers. Gescoord werd er echter niet. Sierhuis kreeg dik tien minuten voor tijd de ideale mogelijkheid vanaf de stip, maar ook deze mogelijkheid werd gemist. En zo werd de wedstrijd eigenlijk een kopie van de kwartfinale in 2015. Destijds werd er in de wedstrijd ook een penalty gemist en na de wedstrijd de strafschoppenreeks verloren.

Opstelling Ajax O19:El Maach; Ter Heide, Sidoel, Kemper, Dest; Ekkelenkamp, Gravenberch (’88. Jensen), De Wit; Lang, Sierhuis, Nunnely (’82. Pereira).