Verbeek: “Nog steeds opgewonden van deze wedstrijd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor het noodlijdende FC Twente was het punt tegen Ajax van zaterdagavond meer dan welkom. De ploeg van Gertjan Verbeek staat immers op de zestiende plaats en kan elk punt gebruiken.

Opgewonden

“Ik ben nog steeds opgewonden van wat ik te zien heb gekregen vandaag. Het heeft voor ons weer een punt opgeleverd en ik denk dat we dat ook verdiend hebben. We zijn na een 2-0 achterstand teruggekomen in de wedstrijd, de spelers hebben dat fantastisch gedaan”, aldus de tevreden trainer na afloop tegen de NOS.

Vrije trappen

Ondanks dat FC Twente met een 2-0 achterstand ging rusten, was hij niet ontevreden over de eerste helft: “Vond dat er niet eens zoveel verschil wat tussen de eerste en de tweede helft. Tuurlijk zijn wij minder, maar we compenseerden dat met veel strijd en beleving. De strijd en beleving werden wat getemperd door de scheidsrechter die veel floot. Schöne schoot de vrije trappen er geweldig in, maar we gaven weinig weg. In de beginfase kregen we zelfs de grootste kans. Ik was tevreden over wat we in de eerste helft lieten zien.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/verbeek-opgewonden-wedstrijd/