Ajax O19 wint met 3-1 van NEC/FC Oss O19

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag een 3-1-zege geboekt op de leeftijdsgenoten van NEC/FC Oss. Jurgen Ekkelenkamp (2) en Martijn Kaars scoorden.

Ajax kwam na dik een halfuur spelen dankzij Ekkelenkamp op voorsprong. Een paar minuten later verzorgde de middenvelder ook de 2-0. Hij scoorde alweer zijn 12e doelpunt van het seizoen. Na rust kwam NEC/FC Oss via een penalty terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd kreeg ook Ajax een penalty. Martijn Kaars benutte het buitenkansje: 3-1.

Ajax O19 – NEC/FC Oss O19:’35. 1-0 Ekkelenkamp’37. 2-0 Ekkelenkamp’55. 2-1 NEC/FC Oss O19 (Pen.)’79. 3-1 Kaars (Pen.)

Opstelling Ajax O19:El Maach; Bakboord, Botman, Kemper, Bakker; Ter Heide, Pasquali, Ekkelenkamp; Schön, Struijk, Jensen.Wissels: Plomper, Solomons, Dest, De la Vega, Kaars, Ylätupa, Margaret.

Het bericht Ajax O19 wint met 3-1 van NEC/FC Oss O19 verscheen eerst op Ajax1.nl.