Ziyech: “Niet alleen voor onszelf winnen, maar voor iedereen rond Amsterdam”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech kijkt uit naar de Klassieker van vanmiddag, vertelt hij aan de NOS: “Je voelt de vijandigheid al als je daar aan komt, dat is alleen maar adrenaline en extra motivatie.”

Instelling

Hoewel het nog vroeg in de competitie is, wil Ajax gewoon winnen, zo verzekert Ziyech: “We willen gewoon echt winnen. Met die instelling gaan we ook de wedstrijd in. We weten dat we daar kunnen winnen en we vinden dat we ook moeten winnen. Het is niet alleen voor onszelf, maar voor iedereen rondom Amsterdam.”

Sleutel

Bij Feyenoord gaat het wat minder, terwijl het bij Ajax juist de goede kant op goed: “Ze hebben wat mindere uitslagen, maar het blijf een heel goed team dat redelijk stabiel is. De Klassieker staat daarbuiten, dan komen er altijd andere krachten los aan beide kanten. Dat is een andere wedstrijd dan normaal.” Hij vervolgt: “Aan de andere kant is het nog te vroeg om te zeggen dat wij de sleutel hebben gevonden. We winnen twee keer, maar het spel was nog niet zo denderend dat je kunt zeggen dat we de sleutel gevonden hebben.”

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ziyech-niet-alleen-onszelf-iedereen-amsterdam/

Gegevens

Spelers: Hakim Ziyech
Onderwerpen: Klassieker