Van der Sar: ‘Meerjarenplan moet ervoor zorgen dat wij weer een kracht in Europa kunnen zijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

Edwin van der Sar heeft vrijdagavond in het programma Ajax Inside laten weten dat de club binnenkort een meerjarenplan gaat uitrollen, wat er uiteindelijk weer voor moet zorgen dat Ajax aansluiting gaat vinden bij de Europese top.

‘Het plan is in een vergevorderd stadium en zal binnenkort worden uitgerold. Dat gaat over de manier waarop wij denken dat we de komende jaren weer een kracht in Europa kunnen zijn’maar dat moeten wij eerst in Nederland laten zien. Commercieel gaat het goed bij Ajax maar uiteindelijk gaat het om de prestaties op het veld. Financieel zijn wij daadkrachtig dus kunnen wij ook aankopen doen die nodig zijn en zullen dat ook niet nalaten, maar we moeten wel kijken hoe we een versterking aan kunnen trekken om weer naar de Europese top te gaan’. Op de vraag of Ajax zich in de komende winterse transferperiode weer zorgen moet maken om vertrekkende spelers is Van der Sar duidelijk. ‘Dat denk ik niet. Van de belangrijkste jongens, die 80 of 90 procent spelen, zal niemand weg mogen’.

Bron: Ziggo

 

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/10/07/van-der-sar-meerjarenplan-moet-ervoor-zorgen-dat-wij-weer-een-kracht-in-europa-kunnen-zijn/

Gegevens

Onderwerpen: Ziggo, Transfers
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax