Reiziger: “Het is keihard werken, maar ik geniet er ook heel erg van”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daan Reiziger is begonnen aan zijn tweede seizoen bij Ajax. De doelman van Ajax O17 geniet van zijn tijd bij Ajax. “Ik zie het spelen bij Ajax als werk én als hobby: het is keihard werken maar ik geniet er ook heel erg van. Presteren onder druk vind ik heerlijk”, laat hij weten op de clubsite.

De keeper is constant bezig om zichzelf te verbeteren. “Ik kijk vooral naar mijn eigen positie en hoe dat beter kan. Ik analyseer of ik de opbouw goed heb verzorgd en of ik de ballen goed heb ingespeeld. Mijn verbeterpunten liggen ook bij hoekschoppen, bijvoorbeeld. Daarnaast kan ik ook nog werken aan mijn positie in de goal en het vasthouden van de bal. Ook ben ik bezig met het coachen. Hoe minder een keeper te doen heeft, hoe beter.”

Reiziger laat weten dat O17 een hecht team is, maar dat er ondanks dat niet altijd de juiste keuzes worden gemaakt. “We hebben veel individuele krachten, die hun talent willen laten zien. Of het met de leeftijd te maken heeft, weet ik niet, maar het is wel opvallend dat er best vaak wordt gekozen voor eigen succes in plaats van de bal af te spelen.’’

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/reiziger-is-keihard-werken-geniet-er-ook-heel-erg/

Gegevens