Technisch Hart werkte trainer naar de uitgang: ‘Bang voor machtsgreep Bosz’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wilde van Peter Bosz af omdat het Technisch Hart bang was dat hij te machtig zou gaan worden. Dit vertelde Ajax-watcher van Voetbal International Freek Jansen zondagochtend in het FOX Sports-programma De tafel van Kees.

“Met Hennie Spijkerman was het na een paar maanden al klaar”, onthult Jansen over de spanningen tussen Bosz en de overige stafleden. “Die was niet blij met zijn rol en het Technisch Hart had voor de winterstop al besloten dat hij na het seizoen naar de beloften zou gaan. Met Dennis Bergkamp liep het ook niet lekker. Bosz en Hendrie Krüzen waren een eenheid. Die besloten gewoon met zijn tweeën wat ze zouden doen.”

Volgens Jansen was het Technisch Hart bang dat de trainer teveel macht naar zich toe probeerde te trekken: Bosz wilde behalve Krüzen nog een assistent. Namen als Rob Maas en John Lammers werden genoemd. Logisch dat hij uitkwam in een clubje met mensen die hij vertrouwde.” Jansen vraagt zich af of het Technisch Hart hiermee een verstandige beslissing heef genomen: “Bosz heeft zoveel afgedwongen bij Ajax. Moet je dan de boel laten klappen op zo’n tweede assistent?”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/technisch-hart-werkte-trainer-naar-uitgang-bang-machtsgreep-bosz/

Gegevens