Dolberg: “Carrière Huntelaar is mooi, maar kies eigen weg”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

 Met de komst van Klaas-Jan Huntelaar heeft Kasper Dolberg er een sterke concurrent bij. Ajax maakte bekend dat Dolberg de eerste spits is, maar de Deen voorziet een heftige concurrentiestrijd. Tegenover deze strijd staat dat Dolberg veel kan leren van de ervaren Huntelaar. In een dubbelinterview met De Telegraaf kijken de twee Ajax-spitsen naar hun samenwerking, overeenkomsten en carrières.

Dolberg ziet een carrière als die van Huntelaar wel zitten. “Als mijn carrière een vergelijkbare weg wordt als die van hem, ben ik blij. Real Madrid is wel okay voor me”, begint hij met een knipoog. “AC Milan en Schalke zijn mooie clubs en iedereen droomt ervan tweede en derde te worden op het WK. Maar ik kies mijn eigen weg.”

Huntelaar is met al zijn ervaring een perfecte mentor voor Dolberg. “Klaas-Jan is een nice guy en ik kijk ernaar uit om met hem te mogen samenwerken. Hij is ervaren en hopelijk kan ik een beetje naar hem kijken hoe hij het in bepaalde situaties doet. Daardoor kan ik een betere spits worden.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/dolberg-mooie-carriere-huntelaar-maar-eigen-weg/