Dijks keert na halfjaar Norwich terug bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mitchell Dijks zal na de zomer weer actief zijn bij Ajax. Dat wordt duidelijk uit het persbericht van zijn tijdelijke werkgever Norwich City. De Engelse club, waaraan de linksback werd verhuurd afgelopen winter, meldt dat de optie tot koop niet wordt gelicht, waardoor Dijks na een half seizoen weer terug zal keren naar Amsterdam.

'Sinds het einde van het seizoen hebben we gediscussieerd met Mitchell en zijn zakenwaarnemers. Helaas zijn wij niet tot een overeenkomst gekomen, waardoor wij verder gaan kijken naar andere mogelijkheden', luidt het statement van directeur Stuart Webber, die de Ajacied vervolgens bedankt voor het halve jaar en hem succes wenst in de toekomst.

Dijks kwam in totaal vijftien keer in actie in de Championship. De verdediger miste drie wedstrijden door schorsingen, maar speelde verder alles. De linkspoot koos afgelopen winter voor een nieuw, tijdelijk avontuur aangezien Peter Bosz het niet in hem zag zitten. Nu de trainer mogelijk vertrekt, zal Dijks voor een nieuwe kans gaan.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105400/dijks-keert-na-halfjaar-norwich-terug-bij-ajax

Gegevens