Ajax O19 naar bekerfinale na zege op AZ

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag relatief eenvoudig de bekerfinale bereikt. AZ O19 werd met 4-1 verslagen.

Al meteen in de openingsfase had Ajax O19 kansen om op voorsprong te komen. Zian Flemming was met een schot op de kruising het dichts bij. Na ruim twintig minuten was het raak. Noa Lang zette de bal voor richting Flemming, die goed breed legde op Reda Boultam. Boultam maakte het vervolgens af.

Met een 1-0 voorsprong ging Ajax O19 rusten, maar vlak na rust kwam AZ O19 op gelijke hoogte. Het duurde een tijd voordat Ajax weer op voorsprong wist te komen, maar vanaf de 70e minuut ging het hard. Mees de Wit, Jürgen Ekkelenkamp en Noa Lang scoorden, waardoor de eindstand 4-1 was. In de finale is PSV O19 de tegenstander.

Het bericht Ajax O19 naar bekerfinale na zege op AZ verscheen eerst op Ajax1.nl -Official Ajax Fansite met het laatste Ajax nieuws.