Ajacieden winnen en verliezen met Oranje O15

Nederland O15 heeft dit weekend twee oefenwedstrijden gespeeld tegen Duitsland. Vrijdag won de ploeg van Van der Veen met 2-1. Zaterdag werd er met 3-2 verloren.

Op vrijdag domineerden Oranje de hele wedstrijd en won het verdiend met 2-1. De Schutter en Braaf scoorden voor O15. Voor Duitsland scoorde Hummel.

Op zaterdag speelde Oranje een zwakke eerste helft, waarin het drie tegengoals kreeg en zelf een penalty miste. Na rust kwamen de Nederlanders vele malen beter uit de kleedkamer. Het domineerde, net als vrijdag, het spel maar het lukte niet om de wedstrijd om te draaien. Oranje wist twee keer te scoren; één keer door Ihattaren en één keer door Ajacied Brobbey. Na de tweede treffer kreeg Nederland nog een aantal opgelegde kansen, maar deze gingen er allemaal niet in.

Er kwamen veel Ajacieden in actie: Calvin Raatsie, Nerayhso Kasanwirjo, Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Niyi Scholten, Ki-Jana Hoever en Sontje Hansen.