Blind: “Resultaat Ajax maakt mij ook trots”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Manchester United won donderdagavond met 1-0 op bezoek bij Celta de Vigo. Na afloop ging het tijdens het interview met Daley Blind uiteraard ook over de prestatie van Ajax in de andere halve finale van de Europa League. “Ik heb woensdag natuurlijk gekeken. Echt een fantastisch resultaat. Ze hebben echt heel goed gespeeld”, vertelt hij aan FOX Sports.

“Ik ben alleen maar blij om Ajax zo te zien spelen. Als je dat zag gister, die sfeer was fantastisch”, vervolgt de verdediger annex middenvelder. “Ik blijf Amsterdammer en ben ook wel trots op dit resultaat. Het zou fantastisch zijn om ze tegen te komen in de finale.”

Ook is Blind tevreden met het eigen resultaat, van United. “We zijn blij met dit resultaat. Een 1-0-zege in een uitwedstrijd is een goed resultaat. Het is een hele goede stap richting de finale, maar ik zal heel zakelijk antwoorden: we moeten onszelf nog niet te rijk rekenen. We zijn er nog niet en moeten scherp zijn de volgende wedstrijd. We hebben vandaag één kansje weggegeven.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/blind-resultaat-ajax-maakt-mij-ook-trots/